2019.07.20-21

Valamiért lecsökkent a vérnyomásom 110/70 re Onnan vettem észre, hogy szédültem mint a tavaszi légy. Egy kicsi extra adag kávé helyrebillentette az egyensúlyt.

Valamikor jól bírtam a napot és a meleget. Most Szombaton amikor javítottam létrán az egyik épület tetejét rosszul lettem. Fedetlen volt a fejem. Múló rosszullét, de ezentúl kell vigyázzak.

Vasárnap megsétáltattam négylábú barátaimat. Azt követően aludtam. Aludtam egy nagyot délután és végre átaludtam egy északát WC-re járás nélkül. Nagyon kimerített, hog előtte egész héten minden éjjel négy ötször kellett felkeljek vizelni.

A hasmenésem megállt. Jobban oda kell figyeljek arra is, hogy mit eszek és iszok mert sokszor furcsa keverék áll össze túlburjánzó gyógyulási szándékom és mindenfajta olvasmányaim következményeként. Csütörtökön megyek béltükrözözésre. Nagyon drukkolok mert félek a nagy bélműtéttől és nincs is rá semmi garancia, hogy meggyógyít, nem újul ki. Hogy nincs garancia az orvoi kezelésre azt legjobban az orvosok tudják mert minden beavatkozás előtt nyomtatványokat dugnak az orrod elé, hogy zemmilyen körülmény között nem vállalnak semmilyen felelősséget. A műtét sikerült csak a páciens nem bírta ki.

Vészesen közeledik a a nyaki ér műtétjének időpontja. Ez Augusztus elejére van beprogramozva és ha a bélvizsgálat eredményei résszak, akkor kell kövesse a másik nagyműtét is. Ez cseppet sem tesz jóy a hangulatomnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.