2019.07.24 Lébőjt

Cukorszintem 160. Erről én tehetek mert imádom az édességet és nem tudtam ellenállni egy nagy adag tésztának. Egyes források szerint a cukor a rákos sejteket táplálja éa azért kívánja a rákos betegnek a szervezete. Nem tudom. Logikusan a húst, a fehérje forrást is kellene kívánja a szervezet mert ez az őrült sejtszaporulat nagy mennyiségű fehérjét ígényel, hogy létrejöhessenek a rákos sejtek. Létezik egy olyan terápia amely a rákos setek kiéhestetését célozza és ezért kiveszi a táplákozásból az összes állati eredetű fehérjét. Csak hát vélrményem szerint a szervezet be tudja építeni a sejtekbe a növényi eredetű fehérjét is és a fehérjehiány kihat az egészséges sejtekre is mert azok is osztódnak és számukra is létszükséglet a fehérje. Ami a cukorszegény étrendet illeti a szervezet a zsírtartalékot is áttudja alakítani cukorrá.

Valamikor létezett Marosvásárhelyen egy nagyon jó gyermekorvos. Imreh Barna. Ő mondta nekem amikor sárgaságos lettem, hogy mindig azt kell enni amit a szervezet kíván és soha nem szabad megenni ami nem esik jól.

Most egyelőre ma és holnap délig lébőjtön vagyok mert délben lesz a béltükrözés. Nagyon félek ettől mert ennek függvényében lesz bélműtét vagy nem.

Valami azt sugja legbelül, hogy szükséges lesz a műtét csak ne képződött volna áttét mert akkor a műtét “Gyógyító” vagy esetlegesen élethosszabbító hatása okafogyottá válik.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.