2019.07.26

Kezdjem a “paraméterekkel. Rég nem végeztem mérést. Testsúlyom 74,1 kg. Nem csoda mert csak levet ehettem a béltükrözésért és glicerinnel is tisztítottam előtte a belem meg a béltükrözés hasmenést sváltott ki. A gyömbér-köménymag tea helyrehozta a hasmenásem, a propolisz kúp megállította a vérzést

Cukorszintem végre 116. A vérnyomásom 121/83.

Reggel elvégeztem a gyakorlataimat. Először éeztem, hogy sokkal mélyebb a légzésem mint ezelőtt egy hónappal, amikor megkezdtem volt. Az ayurvedikus önmasszás is jótékony hatású. A tai chi-ben meg először éreztem az energiát.

Gyarlók vagyunk mi emberek és ez a gyógyszeripar szerencséje. Azonnal meg akarunk gyógyulni és erre alapozták a gyógyszeripari cégek üzleti modelljüket. Tablettáik a tünetet kezelik és nem az okot. Valamikor rég és a “primitív” népeknél még mindig, a beteg akkor fizetett a gyógyítónak ha meggyógyították. Most mindenféle papírt dugnak az orrod alá, hogy nekik nincs semmilyen felelősségük és minden felelősség a tied.

Úgy döntöttem, hogy, még ha halállal végződik is mert egy halállal mindenki tartozik az én utamat fogom járni. Nem kell a csonkító műtét. Valami legbelül azt mondja, hogy ebbe nem fogok belehalni.

Olvasok, tanulok, keresek gyógyítókat, sorstársakat és meggyógyítom magam. Nincs miért a halálfélelem a kés alá kergessen. Kell legyen és meg vagyok győződve, hogy van más út is. Hogy van, lesz elég időm az átállásra, gyógyszerek fokozatos kiiktatására, önmagam meggyógyítására jövő dönti el. Mindenképpen bizakodóan tekintek a jövő felé.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.