2019.07.30

pentek

Péntek

Közeledik Augusztus 5-e , a műtét kitűzött időpontja és a család a műtét szükségességéről próbál meggyőzni. Tudom, hogy jót akarnak, de nem tudom elfogadni az érveiket. Csokorba fogom, hogy miért nem.

  • A műtét a tünetet kezeli és nem az okot ezért nem hiszek ebben a kezelési módban
  • Mivel el vannak meszesedve az ereim és cukorbeteg is vagyok meg hónapok óta szedem az erős véralvadás gátlót jó esélyem van, hogy ne éljem túl a műtétet.
  • Amit láttam a sebészeten amikor be voltam feküdve (felnyilt, befertőzött sebeket, szenvedést) nem kelt semmilyen bizalmat bennem a műtéti megoldással szemben.
  • Többet nem leszek képes sok mindenre vagy akár bele is rokkanhatok.
  • A statisztikák szerint 58 szűázalék esélye van a bélrákkal műtöttöknek, hogy a rák kiújuljon.
  • Oda jutottam, hogy már abban is kételkedek, hogy az orvosok valóban a javamat akarják.

Ennyi lenne dióhéjban amiért nem fogom magam megműttetni.

Tisztába vagyok azzal, mondták az orvosok, hogy másfél éven belül keserves kínok között fogok meghalni. Arra viszont nem tudtak válaszolni, hogy miér kell Kolozsvárra küldeni a szövettani mintát amikor az egy egyszerű mikroszkopos vizsgálat amely egy nem túl felszerelt laboratóriumban is elvégezhető. Nem kell más hozzá mint egy közepes mikroszkóp, mikrotom amely felszeleteli a mintát, fixáló vegyszer ami rögziti a mintát és festékanyag amivel megfestik. Biológia tanár koromban a felsorolt kellékek, eszközök, szerek egy általános iskola laborjában megvoltak. Ezért nem értem az eljárást biopsziánál.

Amúgy jól vagyok. Ma először nem vettem be vérnyomáscsökentőt és csak a galagonyavirág teára hagyatkoztam.

Szaporodott a család is mert Pénteken hazavittem egy négy hetes, kidobott kiscicát aki most a Péntek névre hallgat. Ha Isten új életet bízott rám akkor nem reménytelen az esetem.

Megköszönném ha akik olvasnak, hozzászólásban megosztanák saját vagy családtagjaik ezirányú tapasztalatát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.