2019.08.01-02 Szerencse dolga a gyógyulás

Tegnap elmentem, hogy közöljem a sebészel a döntésemet, hogy nem műttetem meg magam. Szóltam az aszisztwensnőnek. Azt mondta várjak és én vártam több mint egy órát. Utána kijön a hölgy és közli velem, hogy a doktor úr még szabadságon van és jöjjek vissza Hétfőn.  Szóval jól kezdődött a nap. Szerencsére a folytatása már jobb volt.

Délután beszélgettem egy kedves doktornő ismerősömmel akit mindig nagyra becsültem.

A hölgy 2012-tól küzd a rákkal. Kipróbált mindent műtét, kezelés itthon, külföldön, kemó, sugárterápia.

Alábbiakban az ő következtetéseit idézem.

“Egy következtetésem van: csinálj meg mindent hogy segítsd a tested de vagy van SZERENCSÉD, vagy nincs….És felelni (a kérdésekre. megj tőlem) fele kollega nem tud másik fele nem akar, kis számmal van idejük és türelmük hogy személyre szabják a beszédet és a kezelést Protokol…

Sajnos, a medicinát úgy tanítják hogy betegséget kezeljenek nem egy microuniverzumot.És nem csak az egyÉnre gondolok aki lehet beteg vagy nem hanem az Életterére is. Ez viszont túl időigényes a türelmetlen világban.
Sokszor elgondolkoztam azon hogy miért egyek én exotikus gyümölcsöt, vegetáliat, proteinféléket mikor az én génjeim az itteni anyagból képződtek. Bio, vagy echo nincs már mert nem lehet…hát nem innen kell visszaszerezzem a felepíőo anyagjaimat..?
Máskülönben tényleg óriási a rákosbetegek száma.”
Igen a rákos megbetegedés népbetegséggé vált és ugyanúgy pusztít mint ahogy pusztított a tuberkulózis vagy a szifilisz  XIX.ik század végén XX.ik elején. Csak most nem igazán tudok olyan elkötelezett, önfelaáldozó orvosokról mint amilyenek akkor éltek.
Végül egy a kemoterápia hatástalanságáról a Facebook-on általam megosztott cikre írt hozzászólás amellyel tökéletesen egyetértek.
“Daniel Vencel Demeter Az onkológia-ami az allopatikus orvoslás sok milliárd dolláros üzlete- zsákutcába jutott a genetikai és célzott kemoterápiás kezelések kutatásával,ennek dacára az onkológusok mégis úgy tesznek,mintha a rák gyógyíthatatlan krónikus betegség volna és úgy tekintenek rá,mint biológiai terrorista(amit kivágni,kiégetni és megmérgezni a célpontban levő szöveteket),és nem mint sejtszintű genetikai és epigenetikai információáramlás zavarára,amit vissza lehet fordítani.Az allopátiás orvostudomány a rákra félelemmel tekint és egy gonosz kiirtandó ellenséget lát benne,ami egy állandóan növekedni képes kaotikus sejthalmaz.Ezzel a hozzáállással mindig irracionális döntéseket hoz ! Ami a széles körökben elfogadott rákgyógyítást illeti:a helyzet tragikus,az adatok,a statisztikák-amit sok esetben elhallgatnak,sőt meghamisítanak-lesújtóak.Sok ember vagyonokat költ a gyógyulásra,járja az orvosokat,gyógyfű teákat iszogat,terápiákon vesz részt,talán imádkozik is a gyógyulásáért,s közben a karnyújtásnyira levő valódi felépülés elmarad.A probléma rendszerszintű és az onkológia szemléletéből fakad,mely képtelen,illetve nem hajlandó szabadulni leleplezett dogmáitól! Az embereket szándékosan félrevezetik,mikor elhitetik velük,hogy a rákszűrés és kezelés priori életeket ment,holott erre komoly bizonyíték nem létezik.A betegek kritikátlan,gyanútlan hite a kezelések hatékonyságában segít eltitkolni azok mindig a halálhoz vezető hatásait.A kezelések,módszerek súlyos következményeit az egészségipar által szponzorált kutatások,jól megfizetett professzorai,kutatói igyekeznek a homályban tartani.Milliók életébe fog ez még kerülni,mert a helyes viszonyítási pont,a pozitív pszichikai hozzáállás nélkül az összes felvilágosítással,kezelésekkel kapcsolatos erőfeszítés a mell-,tüdő-,prosztata-,bél-,bőr,agydaganat okozta “halálesetek csökkentésére,életek megmentésére” fölösleges,sőt egyenesen propagandisztikus célú! Hadd idézzem Wiliam D.Kelley nagyon idevágó szavait:A rák gyógyítása csakis nyakon felül kezdődik és sosem nyakon alul.A neoplázisok 90%-ban szellemi természetűek! *Nicholas Gonzales,Stephen Sinatra,Russel Blaylock,Bill Faloon és Michael Galitzer,azon kevesek akik-miközben a gyógyszeripar és az allopátia ellenségei lettek- felismerték a neoplázisok visszafordításának(sok ezer esetben teljes sikerrel) EGYETLEN, a szervezet bio-fiziológiai,valamint pszichikai működésének megfelelő rehabilitációját.Hozzászólásom az őszinteség és segítőkészség jegyében fogant.”

“2019.08.01-02 Szerencse dolga a gyógyulás” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Az orvostudomány különös ellentmondásoktól hemzseg;miközben ultramodern eszközökkel rendelkezik,inovatív csodagyógyszerek halmaza áll rendelkezésére,eközben a betegségek okainak,illetve rehabilitálásának,az emberi szervezetben működő mechanizmusok elmélete egy jó része puszta hiedelem és nem bizonyított feltevéseken alapszik.Az igazság az,hogy a tudományos mázzal bevont teóriákat a józan megismeréssel szemben mindig a tradíciók,az érdekképviseletek,a remekül kidolgozott propaganda tartja életben.Az áltudományok,a hiedelmek jellemzője,hogy sokáig fennmaradnak,sőt megerősödnek-köszönhetően az egészségügyi marketingnek-,és ez az ortodox orvoslásban sok millió értelmetlen szenvedést és halált okoz!Amíg az onkológia arra korlátozza magát,hogy egy ellenséges szövet körül kotorásszon,s eközben nem veszi figyelembe,hogy az ember a fizikai testen kívül érzésekből,gondolatokból,érzelmekből áll,addig soha nem lesz képes megérteni a betegségek igazi vetületét,s még kevésbé azokat a törvényeket,amelyek minden betegség alapját és gyógyítását képezik.

    1. Biológus vagyok Van fogalmam a szervezet, szervezetek működéséről. Ezért tisztában vagyok az orvostudmány korlátaival. Sok benne az üzlet, de volt előrelépés is.A XIX.ik század végétől megemelték a várható élettartamot 35-40 évvel. Most is vannak hivatásuknak élő, elkötelezett, széleslátokörű orvosok. Találkoztam ilyen orvosokkal. Azzal tökéletesen egyetértek, hogy a testet nem lehet kezelni a lélek gyógyítása nélkül és ennek tagadása miatt szorul korlátok közé a nyugati orvoslás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.