2019.08.04.05.06

Már egy hete kivettem a vérnyomáscsökkentőket (Amlodipine, Coprenessa) és az erősebbik vérhigítót (Xarelto). Szerencsére nem álltak elő a bénulási tünetek, a vérnyomásom csak enyhén emelkedett 140-re. Fogytam egy kilót, most 74 vagyok, de Héfőn átugrottam az ebédet mert a boltban vásárló volt amikor lett volna az ebédszünet. Erőnlétileg kimondottan,. Jól érzem magam. Jó a kedélyem is.

El fogok menni egy, két heten belül Dopler vizsgálatra, hogy nézzem meg hogy állok a nyaki erekkel a természetgyógyász kezelés hatására. A hónap végén meg a rékot jelző markereket fogom megméretni.

Vettem farkasalma kenőcsöt mert a gyógynövénykönyvek szerint kimondottan hatásos végbélráknál. Este ezzel kenem be a Peopolis-os kúpot, hogy a kenőcs eljusson a daganatig.

Kaptam farkaslma teát is. Ezzel ülőfördőket fogok venni.

Bővítettem a vitaminokat E és D vitaminnal. Emellett csukamájolaj tablettát szedek, aszpirint és a cukorbetegségre a Siofort. Este még melatonint. Reggel és este tibeti gomba tablettát.

Reggel este iszom a galagonyavirág teát. Nagyon jót tesz a köménymagos gyömbér tea. Forrásvízet iszok citromosan. A nyakamat almaecetben érlelt fokhagymalével kenegetem esténként.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.