2019.08.08

75,1 kg vgyok. Visszahíztam azt az 1 kilót. Vérnyomásom vérnyomáscsökkentő szedése nélkül 150/91. Jó erőnlétnek örvendek. Tegnap este 9 óráig dolgoztam.

Lakto-ovo-vegetáriánus étrenddel élek. Nem tudom egyelőre a vegán táplálkozást folytatni mert idő kell, hogy a szervezetem átálljon. Pont ahogy az édességekről (csokiról, tésztáról) sem mondtam le. Írtam már valamelyik bejegyzésben, hogy ismerem azt az elméletet, hogy a rákos sejteket a cukrok táplálják, de azt is tudom, hogy cukor hiányában  zsírt alakítja át a szervezet cukorrá vagy még rosszabb esetben a fehérjéket.

Hétvégétől bevezetem a farkasalma teás ülőfürdőt. Egyes gyógynövényes könyvek szerint a farkasalmás ólőfürdő a legjobb gyógyszere a végbéldaganatnak. 1 liter v1zhez 2 kanál farkasalmát adok és ezt főzöm 10 percig. Utána leszürve az ülőfürdő vízbe öntöm.

Nekem személy szerint nagyon jót tesz az ayurdedikus önmasszázs érlelt szezámolajjal. (110 fokra kell felhevíteni az olajat.) Utána szobahőmérsékletű olajjal történik a masszirozás. Szintén, bár aki nem hisz benne annak hülyeségnek tünik, de most pát hónap Tai Chi után érzem az áramló energiát. Ami a prana-légzést illeti, egy hónap légzőgyakorlat után érezhetően megnőtt a légzések mélysége.

Nem gusztusos, de kell foglalkozzak a székeléssel is mert ez, ennek zavarai a végbélrák egyik fontos tünete. Annak hiánya meg bélelzáródást jelent  ami az egyik legnagyobb veszély, a bélcsavarodáson vagy és áttétek képződésén kívül az én esetemben, hogy nem műtettem meg magam. Helyreállt a reggeli székelés. Elmúlt a hasmenés és a széklet visszatartásának a nehézsége is. Az is hozzátartozik a képhez, hogy a hasmenést okozhatja, okozhatta a Siofor nevű cukorbetegségre szedett gyógyszer is. Van akinél nagyon erős melléktüneteket okoz és nem is bírják szedni.

Jővő héten megyek egy a cukorbetegséggel kapcsolatos véranalizisre. Egyúttal megcsináltatom a rák markerek vizsgálatát is mert az első és egyben utolsó Áprilisban volt készítve. Ha jók az eredmények akkor cöükkenthetem a Siofor dózisát. Itt is az a cél, hogy teljesen kivegyem mint ahogy tettem a vérnyomáscsökkentőkkel és legrosszabb esetben valami természetgyógyászati eszközzel helyettesítsem. A rák markerek eredményéből meg valamlyen képet kaphatok a rák stagnálásáról vagy előretöréséről. Amikor mérték az alső megengedett értékhatár fele volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.