2019.08.11

Eseménytelen volt a Vasárnap. Nincsenek fájdalmaim. Iszom a zsurló, ezerjófű, körömvirág tea keveréket.

Testsúlyom 74,9, Vérnyomásom enyhén magas 148/89, de vérnyomáscsökkentő gyógyszer szedése nélkül.

Csökkentettem felére a cukorbetegségre adott Siofor nevű gyógyszer adagját. Ma reggel a cukorszintem 124 volt.

Szombaton és Vasárnap nem végeztem önmasszírozást, légzőgyakorlatokat és Tai Chi-t. Hiányzott, Ha azt akarom, hogy mindenre legyen időm, akkor korábban fog kelleni ébredjek.. Legalább így is megnyújtom az életem mert valaki, gondolom orvos szerint, mert a család nagy hitelt adott szavainak, nem érem meg a Halottak napját. Addig már nincs sok. Egy orvosnő meg amikor, rögtön a diagnózis után, amikor megkérdeztem mennyit élek ha nem műttetem meg magam azt válaszoltam, hogy egy másfél évet és keserves kín lesz a vége. Ebből is  lejárt már négy hónap. Én minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ne legyen igazuk.

Egy másik orvosnő azt kérdezte a műlt héten, hogy ismerek e valakit aki nem műttette meg magát és meggyógyult. Akkor hirtelen nem tudtam válaszolni. Most megteszem. Nagybátyám feleségét, AÍranka nénit,  30 évvel ezelőtt diagnosztizálták rákkal. Megcsinálta sugárt és a kemót. Többet orvos felé sem ment. Itta Maria Treben receptje szerint készült teát. Nem coltak tünetei. Teljes életet élt. 88 éves korában halt meg teljesen más okból kifolyólag.

Egy hölgy, aki az antivárium melletti használtruha boltba szokott bejárni 3 éve él úgy hogy szódabikarbónátos vízet iszik és az orvosok ezelőtt három évvel maximum 3  hónapot jósoltak neki.

Egy ismerősöm, akit még abból az időből ismerek amikor kézművesboltunk volt csak béldaganatal volt diagnosztizálva. Az orvos felé sem ment. Ő aludttejet iszik és faszenet eszik.

Szóval nem reménytelen a helyzet és van esélyem, hogy rácáfoljak az orvosok jóslataira.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.