2020.01.01-08

Boldog Új Esztendőt

Vegyesen kezdődött számomra az új év. Miután eljutottam a napi 10 székelésig és úgy kellett megtervezzem a házon kívüli útvonalaim, hogy ne tartsanak egy óránál tovább és bár utálom a köz-wc-t, gondolatban elterveztem, hogy végszükség esetén hova mehetek be üríteni. Ezért is döntöttem úgy, hogy teljesen kiveszem a húst az étrendemből.

Ennek hatására csökkent a napi székelések száma és megnőtt a hatósugaram. Valamiért a hús miatt gyulladásba jönnek a beleim.

Végül oda jutottam, hogy 2 napot jóformán nem volt székletem. Az este már feszített az alhasam, hasfalam. Kimondottan rosszul voltam. Ehhez társul a félelem az esetleges bélelzáródásért, áttétért. Ezért túl sokat nem aludtam az éjjel. Reggel végre megindult a székletem és e meghozta a testi lelki könnyebbülést. A tanulság ebből az, hogy jobban meg kell tervezzem az étrenden, fokozottan odafigyeljek a gyógyteák, gyümölcs és zöldséglevek rendszeres fogyasztására. Holnaptól megkezdem újra a murvás gőzölést. Át kell nézzem a laposan a gyógyszereim kölcsönhatását is. Hajlamos az ember, legalábbis én, hogy lazábbra vegyem amikor jobban érzem magam. Ez egy jó figyelmeztetés volt számomra.

Jövő héten kérek küldőcédulát CT-re és beprogramoztatom magam

Várnyomást csak holnap fogok mérni mert kifogyott az elem a készülékből. Cukorszintem 130, testsúlyom 87,7

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.