A hivatalos út a gyógyulás felé

Lassan kezdem azt hinni, hogy aki felgyógyul a rákból az az orvosi beavatkozás ellenére, azt leküzdve gyógyul fel.

Nagyon sokat olvastam a témában, néztem videókat. Egy valamit nem értek. Maradva az én esetemnél a végbélráknál az orvosok a következő kezelést javasolják. Műtét és sztoma, sugárzás és citosztatikus gyógyszerek.

Ezzel szemben minden szakkönyv leírja, hogy a rákos sejtek állandóan keletkeznek. Ezeket az immunrendszer által aktivált fehérvérsejtek győzik le. Ha meg nem sikerül, akkor létrejön a rosszindulatú daganat. Tehát a rákot az immunrendszer képes legyőzni.

Ezzel szemben az a műtét és az előtte meg utána jövő koplalás legyengítik a szervezetet. Pont amikor kellene harcoljon a daganattal még a sebészeti traumát is le kell küzdje a legtöbb esetben csontsoványra lefogyott beteg. Ez nem elég mert aztán jön az immunrendszer további gyengítése sugárzással, sejtosztódásgátló készítményekkel El lehet mondani, hogy ennek az orvosi procedúrának a végén a rákost előkészítették a halálra. A szervezet küzd a műtéti trauma által ejtett sebek helyreállításáért miközben a további kezelés folyamatosan gyengíti az immunrendszerét.

Nincs más út a gyógyulás felé? Mert ez az út nem tűnik járhatónak és eredményesnek sem ha 5 év múlva már csak a betegek hatvan százaléka él.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.