A JÓ HALÁL TITKA

“Életünk végén fontos a mentális izgatottság csökkentése. A haldoklásnál fellépő félelem és a megbánás elkerülésére a legjobb módszer, ha életünk folyamán az időnket és energiánkat értelmesen hasznosítjuk. Ennek a legmegfelelőbb formája, az emberi faj specialitása: mások szolgálata.
Az emberi intelligencia és emberi képességek maximális hasznosításának legmegfelelőbb formája szolgálni és segíteni másokat. Így, az életünk végén nem érzünk megbánást. Megtettük amit tudtunk, életünk hasznos és értelmes volt. Most itt a vége, szomorú vagyok, de nem bánok semmit.” ( Dalai Láma)
Ezen a téren még nagyon sok tennivalóm van, hogy meg nyugodt lélekkel távozzak.
Talán ez is a kulcs betegségemhez a tibeti gyógyászat szerint mert nem igazán éltem Istenes éetet. Talán még marad annyi időm, hogy kevesebb megbánás maradjon bennem.
Úgy amúgy egészségileg egészen tűrhetően vagyok. Kevésbé gyakori a székletem. étvágyam és erőnlétem jobb. Hosszú idő óta most vasárnap tudtam Szeptember óta először megsétáltatni a kutyáinkat. Kb. 5 kilométert. Dolgozni is majdnem teljes program szerint dolgozok az antikváriumban

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.